ÖKK-Trofén 2023

Lördagen den 9 december arrangerar Örebro konståkningsklubb stjärntävlingen ÖKK-trofén 2023. Tävlingen äger rum i A-hallen på Trängens IP i Örebro. Klicka på följande länk för att se tidsschema: ÖKK-trofén (tidsschema) Klicka på följande länk för att se mer information om tävlingen och deltagarlista:  ÖKK-trofén (webbplatsen.net) Klicka på följande länk för att se uppvärmningsgrupper: Uppvärmningsgrupper Varmt

MER INFO
Läs mer
Klubbtävling Örebrodiamanten 2023 18-19 november

Hej! Lördagen och söndagen den 18 och 19 november är det dags för ÖKK:s klubbtävling Örebrodiamanten. Tävlingen sker i A-hallen på Trängens IP i Örebro. Läs mer om tidschemat här: Overview Läs mer om tidschema och resultat här: Örebrodiamanten (webbplatsen.net) Se tävlingen via Solidsport här: Örebrodiamanten – Lördag (solidsport) Örebrodiamanten – Söndag (solidsport.com)    

MER INFO
Läs mer
Loppis med konståkningstillbehör

Fredagen den 29 september (vid första tillfället för skridskoskolan och nybörjarkonståkningen) kommer det att arrangeras en loppis vid sidan av isen från kl 16.30. Ett bra tillfälle att fynda skridskor, konståkningskläder och tillbehör. Välkomna!

MER INFO
Läs mer
Skating camp 2023 Uppstartsläger – Schema och grupper

Hej! Nu är schemat och gruppindelningen klar till Örebro konståkningsklubbs Skating camp 2023- Uppstartsläger den 10 augusti till den 13 och 14 augusti. För mer information klicka på följande länk: Uppstartsläger, Gruppindelning & schema Varmt välkomna!

MER INFO
Läs mer
Skating camp – Kvällsläger schema och grupper

Hej! Nu är schemat och gruppindelningen klar till Örebro konståkningsklubbs Skating camp 2023 – Kvällsläger v31 och v 32. Klicka på följande länk för att få mer information: Kvällsläger 2023, Schema & grupper Välkomna!

MER INFO
Läs mer
Skating camp 2023 – Uppstartsläger

Hej! Örebro konståkningsklubb arrangerar med start den 10 augusti till den 13 och 14 augusti Skating camp 2023 – ett uppstartsläger för A-, B-, C-åkare och Nybörjare två pass. För mer information och inbjudan klicka på följande länk: Skating Camp 2023 Varmt välkomna!

MER INFO
Läs mer