Hej!

Nu har vi fått ett startdatum för vårens skridskoskola och nybörjarkonståkning. Tisdag 2 februari 2021 samt fredag 5 februari 2021. Då vi även den här terminen behöver begränsa antalet åkare på isen pga Covid-19 så ges förtur till de åkare som åkte terminen innan. Endast åkare födda 2005 eller senare får vistas i ishallen i dagsläget (pga restriktioner).

Likt i höstas får inga föräldrar vistas i ishallen och vi har inte tillgång till omklädningsrum. Däremot går det bra för åkare att lämna sin väska på läktaren under passet, och att knyta på/knyta av där. Om åkaren inte kan knyta skridskorna själv ber vi er knyta på dem innan barnet går in i ishallen. Kom ihåg att alltid ha skydd på skridsko-skenorna vid gång på asfalt/golv.

Tider:
Tisdag: 16:30-17:30 nybörjare (Behrn Arena)
Fredag: 16:30-17:15 skridskoskolan (Trängens IP, A-hallen)
Fredag: 17:20-18:10 nybörjare (Trängens IP, A-hallen)

För att behålla barnets/åkarens plats under vårterminen vänligen skicka ett mejl till info@orebrokk.se för att bekräfta platsen senast måndag 1 februari kl. 20:00. Skriv i mejlet: ditt barns för- och efternamn, om ni vill/inte vill behålla platsen och vilken grupp ditt barn tränat i tidigare (”skridskoskola”, ”nybörjare tisdag” eller ”nybörjare fredag”). Namnge gärna rubriken/ämnesraden i mejlet till ”Vt 21 Bekräfta plats”. Om du inte vill behålla platsen får du gärna meddela oss det också, så vi vet hur många kö-platser vi kan ta in.

Ny och vill anmäla?
Har ditt barn inte åkt skridskor med oss tidigare och vill börja åka, gör en anmälan via vårt formulär så kommer vi kontakta dig efter måndag för att bekräfta om det finns lediga platser inför vårens termin. Vi rekommenderar att anmäla barnen till skridskoskola om de inte åkt hos oss (eller annan klubb) tidigare. Om kunskapsnivån är hög (börjat öva på hopp & piruetter) flyttar vi då upp åkaren till nybörjargrupp.

Vid frågor, vänligen mejla info@orebrokk.se.

(Den här informationen har även gått ut via laget.se fredag 29/1 till alla som åkte med oss i höstas).

Mvh Elise Fahlander
Tränare & ansvarig för skridskoskola/nybörjarkonståkning ht20/vt21