På tisdag den 8/9 startar fortsättningskonståkningen kl. 16:30-17:45 på Behrn Arena, det är gruppen som förra terminen åkte med Elise & Sara, på onsdagar kl 17:30 och/eller på fredagar kl 17:20.

Den här säsongen har gruppen alltså en ny dag, tid och ishall, som ersätter onsdags-tiden. Vi skickar ut mejl till de åkare som varit med i gruppen tidigare. Men om du är osäker på vilken grupp ditt barn tillhör, så går det bra att mejla och fråga oss på info@orebrokk.se.

Det här passet gäller i dagsläget endast för fortsättningskonståkare och inte för nybörjare. Mer info kommer framöver om när nybörjarkonståkningen börjar i höst.

Viktigt att tänka på! Inga anhöriga får vistas inne i ishallens lokaler (det är en av åtgärderna för att minska smittspridningen av Covid-19). Därför rekommenderar vi att åkarna tränar på att knyta sina skridskor hemma så de kan göra det själv i omklädningsrummen eller att de får hjälp utanför ishallen av anhöriga med att knyta på skridskorna. Behrn Arena har låsta dörrar, därför möter en tränare upp åkarna 16:15 i entrén. Om man missar den tiden, är framme senare alternativt på plats tidigare, så går det bra att ringa vaktmästaren, som kan öppna dörren.

Välkommen!