Newbody erbjuder oss som klubb just nu att ha försäljning online utifrån Corona-virusets framfart. Detta innebär att vi som klubb enbart behöver sprida länkarna nedan via våra egna digitala kanaler och hoppas att så många som möjligt vill stötta oss. De erbjuder alla som köper direktköp till reducerad fraktkostnad (35kr). Möjlighet finns såklart även till köp via klubben men då blir å andra sidan leveransen senare. Vi kommer sälja både newbodys kläder samt Spicy Dreams kryddor.
Hoppas att så många av er som möjligt vill hjälpa till att sprida detta via era egna digitala kanaler med mera.
I mejlet finns säljlänkar samt bilder ni kan använda. Även en enkel text finns bifogad.
Vår shop är öppen fram till den 4 maj.
Ni som varit med och sålt innan:
Ni behöver alltså inte ha en egen shop/sida där ni registrerar vad era eventuella kunder vill köpa. Vi har en gemensam shop/sida som jag ansvarar för. Det enda ni behöver göra är att sprida länkarna nedan vidare.

 

Newbody (Strumpor, underkläder, träningskläder)

https://www.newbody.se/s/TCNJSFD-CNJWNU

För varje sålt paket tjänar vi 37 kronor.

Spicy Dream (Kryddor, oljor, marinader – perfekt till grillsäsongen)
https://www.spicydream.se/s/TCNJSNQ-CNJWQD

 

För varje sålt kryddpaket tjänar vi 27 kronor.

Har ni frågor hör av er till mig!

Ha en trevlig kväll i stormen

Hälsningar

Styrelsen (genom Åsa)