Hitta till Behrn Arena

1 = Från Stockholm, Västerås
2 = Från Göteborg, Malmö, Karlstad, Oslo
3 = Från Norrköping
4 = Från Resecentrum (tåg eller buss)
E = Behrn Arena

1. Från Stockholm, Västerås
Från E20, ta av första avfarten som pekar mot Örebro Norr och Falun. Åk Centrumleden in mot Örebro. Du passerar Svampen, och centralstationen. Genomfartsleden heter nu Östra Bangatan. Ta vänster i den stora korsningen där Rudbecksgatan korsar Östra Bangatan, skyltar pekar mot Norrköping. Efter vänstersvängen åker du genom en tunnel och om ca 500 meter ligger Behrn Arena på höger sida.

2. Från Göteborg, Malmö
Strax innan Örebro passerar du IKEA och Marieberg köpcentrum. Efter Marieberg passerar du en avfart mot Adolsberg, åk in nästa avfart. Den avfarten skyltar centrum, sjukhus och Aspholmen. Fortsätt mot centrum. Efter ca 500 meter åker du upp på en vägbro, där håller du höger mot sjukhuset. Passera två trafikljus, du kommer till en större korsning där du viker höger ut på Rudbecksgatan. Behrn Arena ligger på höger sida ca 300 meter längre fram.
Från Karlstad, Oslo
Åk in mot Örebro och ta av på avfarten som skyltar centrum, sjukhus och Aspholmen. Fortsätt mot centrum. Efter ca 500 meter åker du upp på en vägbro, där håller du höger mot sjukhuset. Passera två trafikljus, du kommer till en större korsning där du viker höger ut på Rudbecksgatan. Behrn Arena ligger på höger sida ca 300 meter längre fram.

3. Från Norrköping
Du kommer in till Örebro från öster och passerar Örebro Universitet (två rondeller). Vägen du åker på heter Norrköpingsvägen/Rudbecksgatan. Behrn Arena ligger på vänster sida ca 1 km från Örebro Universitet.

4. Från Resecentrum (tåg eller buss)
Om du kommer till Örebro via tåg eller buss anländer du till Resecentrum. Därifrån går du över Östra bangatan (genomfartsleden som löper parallelt med järnvägen) vid den södra änden av Resecentrum. Då kommer du upp på Olaigatan. Fortsätt rakt upp, och vid Järntorget svänger du av upp på Storgatan. Du har då slottet på vänster sida. Storgatan byter namn efter storbron och heter då Drottningatan. Fortsätt rakt fram till där Rudbecksgatan korsar Drottninggatan (i korsningen ligger McDonalds). Sväng av ner på Rudbecksgatan söderut. Behrn Arena ligger ca 500 meter ner på Rudbecksgatan på höger sida.
Uppdaterad: 2013-01-31 10:45
Skribent: Maria Lindhé